Heb deze stoomreiniger nu een aantal weken in huis om te testen.
Het apparaat komt heel compact opgeborgen in de doos, omdat je de stang nog zelf in elkaar moet klikken. Meegeleverde waterfilter erin en wat water en je kunt aan de slag.
Wat erg fijn is is dat het apparaat erg licht is. Daardoor kost het niet veel moeite hem de trap op en af mee te nemen, en ook tijdens het dweilen hoeft je niet veel kracht te zetten. Ook erg handig is dat hij zonder steun rechtop kan blijven staan.
De wasbare dweil wordt aardig vies, dus de werking is wel ok. Toch voelt het gek, omdat ik gewend ben aan de geur van de allesreiniger na het dweilen. Er zitten twee dweilen bij, dat is erg netjes.
Aan de negatieve kant zou ik zeggen dat het snoer wel wat langer mag. Ik kon in de woonkamer niet overal komen en moest een aantal keer de stekker in een ander stopcontact plaatsen. Daarnaast weet ik ook niet hoeveel het waterfilter kost, deze moet regelmatig vervangen worden.
Al met al ben ik best positief over deze stoomreiniger. Je pakt hem snel even erbij om na het stofzuigen te dweilen.
Pluspunten
- Licht gewicht
- Makkelijk in gebruik
Minpunten
- Snoer is vrij kort
- Waterfilter moet regelmatig vervangen